Programul de conformitate

Deschiderea totală a pieţei, operată la 1 iulie 2007, a condus la separarea activităţilor de distribuţie şi de furnizare din domeniul gazelor naturale.
Distrigaz Sud Reţele, Operator al Sistemului de Distribuţie, asigură:

  • un acces nediscriminatoriu la reţelele sale;
  • informaţii transparente şi obiective;
  • un tratament imparţial al solicitărilor.

În acord cu legislaţia în vigoare, “Programul de conformitate al operatorului de distributie gaze naturale”- Distrigaz Sud Reţele reprezintă un set de principii şi măsuri concrete ce garantează:

  • imparţialitatea;
  • un tratament echitabil şi confidenţial al informaţiilor comercial sesibile;
  • transparenţă totală a solicitărilor clienţilor şi a furnizorilor de gaze naturale.

Acest program reuneşte ansamblul de valori şi principii pe care se constrieşte etica noastră profesională în relaţia cu clienţii, partenerii şi colaboratorii noştri.

Principiile adoptate de Distrigaz Sud Reţele:

Obiectivitate: informarea precisă şi soluţionarea imparţială a cererilor clienţilor;
Transparenţă: oferirea utilizatorilor reţelei de distribuţie a tuturor elementelor necesare pentru luarea unei decizii;
Nediscriminare: asigurarea unui tratament şi a unor servicii de distribuţie identice pentru toţi utilizatorii reţelei aflaţi în aceeaşi situaţie;
Confidenţialitate: protejarea informaţiile comercial sensibile ce ar putea aduce  atingere concurenţei libere şi loiale.

Astfel, Distrigaz Sud Reţele vă asigură că :

  • informaţiile legate de contractul dumneavoastră vor fi accesibile numai furnizorului dumneavoastră sau dumneavoastră înşivă;
  • cererea dumneavoastră de racordare va face obiectul unui studiu tehnico-economic realizat în condiţii nediscriminatorii;
  • veţi dispune de toate informaţiile necesare racordării la reţeaua de distribuţie;
  • dacă doriţi să schimbaţi furnizorul, detaliile şi condiţiile  vor fi aceleaşi, indiferent de furnizorul ales.

Agent de conformitate Distrigaz Sud Retele

Începând cu luna octombrie 2016, in vederea asigurarii respectarii prevederilor legale privind obligatia de a implementa, realiza si monitoriza obiectivele Programului de Conformitate, a fost numit în funcţia de Agent de conformitate al Distrigaz Sud Reţele, doamna Adina Costea (adinagabriela.costea@distrigazsud-retele.ro).

Raport privind respectarea Programului de Conformitate

Pentru a vizualiza Raportul Operatorului de distribuţie a gazelor naturale Distrigaz Sud Reţele privind respectarea Programului de Conformitate aferent anului 2012 apasati aici.

Pentru a vizualiza Raportul Operatorului de distribuţie a gazelor naturale Distrigaz Sud Reţele privind respectarea Programului de Conformitate aferent anului 2013 apasati aici.

Pentru a vizualiza Raportul Operatorului de distributie a gazelor naturale Distrigaz Sud Retele privind respectarea Programului de Conformitate aferent anului 2014 apasati aici.

Pentru a vizualiza Raportul Operatorului de distributie a gazelor naturale Distrigaz Sud Retele privind respectarea Programului de Conformitate aferent anului 2015 apasati aici.

Pentru a vizualiza Raportul Operatorului de distributie a gazelor naturale Distrigaz Sud Retele privind respectarea Programului de Conformitate aferent anului 2016 apasati aici.

urgenţe gaze

In caz de urgente(pierderi gaz,lipsa gaz accidentala) apelati unul din numerele de telefon de urgenta, disponibile nonstop: