LegislatieLa nivelul Distrigaz Sud Retele au fost  identificate reglementarile de mediu aplicabile proceselor / activitatilor companiei.

Lista reglementarilor de mediu este actualizata la fiecare noua aparitie/ modificare a legislatiei de mediu si poate fi consultata aici.


Aceasta lista este utilizata ca referential in:

- identificarea pericolelor/ aspectelor de mediu si evaluarea riscurilor/ impacturilor de mediu

- monitorizarea conformarii activitatilor la legislatia in vigoare si la noi legislatii prin audituri interne si controale interne

- identificarea neconformitatilor


Evaluarea conformarii activitatilor la cerintele legale de mediu se realizeaza conform regulilor definite in proceduri si prin controale interne realizate conform programelor aprobate de management.


In scopul eliminarii si diminuarii aspectelor de mediu, a pericolelor si riscurilor ce pot fi introduse in societate prin achizitionarea de materiale/ produse (inclusiv cele chimice)/ lucrari/ servicii, inca din faza de contractare sunt definite cerintele si specificatiile in domeniul mediului.

urgenţe gaze

In caz de urgente(pierderi gaz,lipsa gaz accidentala) apelati unul din numerele de telefon de urgenta, disponibile nonstop: