Noutati si Anunturi

 • Distrigaz Sud Retele a lansat serviciul de inregistrare electronica a cererilor de acces la sistemul de distributie! 14-07-2016
  Societatea noastra are o preocupare permanenta in facilitarea relatiei cu clientii si colaboratorii sai pe zona de acces la sistemul de distributie, cu scopul de a creste calitatea serviciilor oferite si de a reduce termenele de transmitere a documentelor.


  In aces sens, va punem la dispozitie un nou serviciu de inregistrare a cererilor aferente instalatiilor de utilizare si primire a acordurilor de acces la sistemul de distributie.


  Ce beneficii va aduce acest serviciu?

  • Sa intrati mai repede in posesia acordului de acces!
  • Sa primiti intr-un timp mai scurt orice corespondenta de completare documente!
  • Sa folositi in alt scop timpul alocat deplasarilor la sediul nostru prin transmiterea prin e-mail a cererilor de acces!


  Ce trebuie sa faceti?

  • Sa cititi Ghidul disponibil aici.
  • Sa completati si sa ne transmiteti fisa de inscriere in noul serviciu( doar daca sunteti Operator Economic autorizat ANRE).
  • Sa ne transmiteti prin e-mail cererile de acces la sistemul de distributie insotite de documentele anexa.


  Adresele de e-mail dedicate acestui serviciu sunt :


  Consilierii nostri va stau la dispozitie cu informatii suplimentare prin e-mail sau telefonic la nr. 021/9376 (de luni pana vineri in intervalul 8:30-20:00).

  Inregistrarea online a fiselor de evidenta a lucrarilor de verificare/revizie tehnica a instalatiilor de utilizare 09-05-2016  Distrigaz Sud Retele pune gratuit la dispozitia Operatorilor Economici autorizati ANRE un sistem online de inregistrare a fiselor de evidenta verificari/revizii instalatii de utilizare gaze naturale,  disponibil nonstop.

  Avantajele inregistrarii electronice a fiselor:

  • Comunicare moderna si accesibila
  • Termene rapide de rezolvare
  • Cresterea gradului de satisfactie a clientilor dvs.  In vederea utilizarii serviciului este necesara incheierea unui Protocol intre  Operatorul Economic autorizat ANRE si Operatorul de Sistem. Documentul poate fi consultat aici.


  Protocolul va fi incheiat pe baza unei solicitari venite din partea Operatorului Economic, prin completarea formularului disponibil aici si inregistrarea acestuia pe pagina de Contact a site-ului Distrigaz Sud Retele.

  Modele de declaratii ce se anexeaza cererii de Acord Acces 10-05-2011

  Pentru a veni in sprijinul solicitantilor de Acord Acces la Sistemul de Distributie al gazelor naturale, va punem la dispozitie doua modele de declaratii ce se anexeaza cererii de Acord Acces, in functie de situatia consumatorului.

  Primul model, respectiv acordul proprietarului instalatiei de utilizare in care se va realiza racordarea il regasiti apasand aici.

  Al doilea model, declaratia notariala privind angajamentul despagubirii investitorilor ce au participat la extinderea sistemului de distributie, il regasiti apasand aici.

  Protocol Revizii IUGN 10-05-2011

  Distrigaz Sud Retele, in calitate de Operator al Sistemului de Distributie, pune la dispozitia Operatorilor Economici Autorizati de ANRE, posibilitatea incheierii unui Protocol in vederea efectuarii operatiunilor de revizie tehnica la IUGN, in sensul legislatiei aplicabile in vigoare.

  Pentru a vizualiza continutul Protocolului apasati aici.

  Primul demers in vederea incheierii Protocului este reperezentat de transmiterea unei solicitari de scrise din partea Operatorului Economic Autorizat de ANRE, catre sediul Distrigaz Sud Retele din Bd. Marasesti nr. 4-6, corp B, sector 4, Bucuresti.

  Cerere tip pentru eliberarea fisei de verificari/revizii 10-05-2011

  Pentru eliberarea fisei de verificări/ revizii ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale apartinand persoanelor fizice, persoanelor juridice sau asociatiilor de proprietari/locatari, este necesar sa completati documentul disponibil in acest articol.

  Cererea completata va fi depusa la sediul societatii noastre.

  Pentru descarcarea documentului, apasati aici.

 • Achitarea facturilor emise de Distrigaz Sud Retele 05-05-2011

  Pentru achitarea factorilor emise de societatea noastra, este necesar sa utilizati conturile bancare indicate aici, in functie de regiunea dumneavoastra.

  Anunţ de lansare a competiţiei privind achiziţionarea de servicii de auditare financiara pentru proiect 12-11-2010

  S.C. GDF SUEZ Energy Romania, care actioneaza in numele si pentru SC Distrigaz Sud Retele SRL, beneficiara a contractului de finantare nr. POSDRU 77/3.2/A/47488, publica prezentul anunt pentru achizitia de servicii de auditare financiara (CPV 79212100-4 Servicii de auditare financiara)

  Pentru a vizualiza anuntul apasati aici.

 

urgenţe gaze

In caz de urgente(pierderi gaz,lipsa gaz accidentala) apelati unul din numerele de telefon de urgenta, disponibile nonstop: