Informații utile cu privire la înlocuirea periodică a mijloacelor de măsurareDistrigaz Sud Rețele, în calitate de Operator al Sistemului de Distribuție a gazelor naturale, efectuează înlocuirea periodică a aparatelor de măsurare din instalațiile clientilor săi, în conformitate cu prevederile legale in vigoare.


Începând cu luna aprilie 2014, activitatea de înlocuire periodică a mijloacelor de măsurare va fi efectuată de către Distrigaz Sud Rețele precum și de parteneri externi.

În cazul în care clientul nu este la domiciliu în vederea efectuării înlocuirii periodice, are posibilitatea de a reprograma acest serviciu prin contactatarea reprezentanților companiei, la numerele de telefon înscrise în avizul lăsat de aceștia cu ocazia deplasării.

Toate echipamentele nou montate în instalațiile de utilizare ale clienților noștri sunt verificate metrologic și respectă toate normele legale în vigoare.

Operațiunea de înlocuire periodică a mijlocului de măsurare nu implică achitarea niciunei taxe din partea clienților.

Pentru informații suplimentare cu privire la această activitate ne puteți contactata la numărul de telefon 021/9376*, de luni până vineri , în intervalul 8.30-20.00.
*număr taxabil cu tariful stabilit de operatorii de telefonie

urgenţe gaze

In caz de urgente(pierderi gaz,lipsa gaz accidentala) apelati unul din numerele de telefon de urgenta, disponibile nonstop: