Integrarea activitatii de distributie a companiei Congaz

Incepand cu 1 ianuarie 2016, compania Congaz a fost integrata grupului GDF Suez Energy Romania.

Ca urmare a integrarii, activitatea de distributie a gazelor naturale a fost preluata de Distrigaz Sud Retele, societatea noastra devenind astfel operator al sistemului de distributie in 19 judete din partea de sud a Romaniei, cu o lungime a retelei de distributie operate de 18.500 Km.

Incepand cu luna ianuarie 2016, clientii din judetul Constanta, vor avea la dispozitie urmatoarele modalitati de contact pentru a solicita informatii legate de activitatea de distributie:

  • 0241/928- numar de telefon destinat sesizarii situatiilor de urgenta in alimentarea cu gaze naturale, precum: miros de gaz, pierderi de gaz pe instalatiile de utilizare, incendii sau explozii. Numarul de telefon functioneaza non-stop;
  • 021/9376- numar de telefon destinat solicitarilor/ sesizarilor legate de activitati precum: accesul la sistemul de distributie, citirea indexului, inlocuirea mijloacelor de masurare etc. Numarul de telefon poate fi apelat de luni pana vineri, in intervalul 8.30-20.00;
  • Rceptia Fizica Distigaz Sud Retele, din strada Vasile Parvan, numarul 16, Constanta, judetul Constanta. Receptia Fizica functionaza de luni pana vineri in intervalul 8.30-16.30.

urgenţe gaze

In caz de urgente(pierderi gaz,lipsa gaz accidentala) apelati unul din numerele de telefon de urgenta, disponibile nonstop: