client existent Distrigaz Sud Retele

Client existent

Suplimentare debit

Imobilul în care locuiești este alimentat cu gaze naturale dar dorești suplimentarea numărului de receptori sau modificarea debitului de gaze naturale. Verifică pașii pe care îi ai de parcurs.
Află mai mult

Reamplasare branșament

Imobilul în care locuiești este alimentat cu gaze naturale dar dorești reamplasarea (mutarea) branșamentului. Verifică pașii pe care îi ai de parcurs.
Află mai mult

Redimensionare post reglare

Imobilul în care locuiești este alimentat cu gaze naturale dar dorești instalarea unor noi receptori ce pot conduce la modificarea postului de reglare. Verifică pașii pe care îi ai de parcurs.
Află mai mult

Servicii și tarife

Dacă dorești să te conectezi la sistemul de distribuție a gazelor naturale sau vrei să afli ce alte servicii îți punem la dispoziție, precum și care sunt tarifele aferente, accesează această secțiune.
Află mai mult
servicii si tarife Distrigaz Sud Retele

ePortalDGSR

Dacă dorești să depui o cerere de racordare sau să obții un aviz, accesează ePortalDGSR.
ePortalDGSR

Index și PCS

Pentru o înregistrare exactă a consumului de gaz aferent imobilului tău, află ce variante de transmitere a indexului îți punem la dispoziție și cum poți calcula puterea calorifică.
Află mai mult
Transmitere index Distrigaz Sud Retele

Contact

Echipa Distrigaz Sud Rețele este mereu la dispoziția ta pentru orice semnalare sau informare privind siguranța și continuitatea în alimentarea cu gaze naturale.
Află mai mult
Urgențe Call
Center