Institutii Distrigaz Sud Retele

Instituții

Distrigaz Sud Rețele acordă o importanță deosebită relației sale cu instituțiile și autoritățile locale. În desfășurarea activității sale de distribuție, sunt necesare a fi obținute o serie avize și autorizații aferente procesului de racordare.

Acest tip de documente sunt eliberate de către primării, iar această secțiune este dedicată în special acestora.

Pentru a facilita interacțiunea cu primăriile, în cadrul companiei există un departament dedicat relației cu autoritățile locale. Consilierii noștri îți stau la dispoziție în cele 20 de județe din sudul României, în care Distrigaz Sud Rețele are licență de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Pentru a verifica dacă într-o anumită zonă există o rețea de distribuție a gazelor naturale, poți solicita semnarea unui Protocol cu Distrigaz Sud Rețele și vei beneficia gratuit de acest serviciu.

Contactează-ne!

Unul dintre consilierii noștri îți stă la dispoziție pentru orice fel de întrebare legată de colaborarea cu Distrigaz Sud Rețele.

autoritati@­distrigazsud-retele.ro

ePortalDGSR

Dacă dorești să depui o cerere de racordare sau să obții un aviz, accesează ePortalDGSR.
ePortalDGSR

Tranziția energetică

Gazul natural este una dintre cele mai puțin poluante surse convenționale de energie, asigurând cel mai bine tranziția energetică.
Află mai mult
tranzitia energetica Distrigaz Sud Retele

Client nou

Află mai multe despre procesul de racordare și care sunt pașii necesari pentru realizarea unui branșament, extinderea conductei sau punerea în funcțiune a instalației de utilizare.
Află mai mult
client nou Distrigaz Sud Retele

Utile clienți

Aici găsești formulare și documente necesare, servicii oferite și tarife, modalitatea de transmitere a index-ului sau informații despre opririle programate pe strada ta.
Află mai mult
Urgențe Call
Center