Legislație și standard de performanță

Legislație și standard de performanță

Legi

Sectorul distribuției gazelor naturale este reglementat de Legea nr. 123 emisă în anul 2012 și actualizată periodic.

Ordine

Aici regăsești cele mai importante ordine emise de către A.N.R.E., necesare pentru derularea activității de distribuție a gazelor naturale.

Măsuri pentru garantarea aprovizionării cu gaze naturale

Standard de performanță

Reglementează calitatea serviciului de distribuție și de sistem a gazelor naturale și stabilește indicatorii de performanță.

Gradul de îndeplinire al indicatorilor de performanță

Decizii și comunicări A.N.R.E.

Aici poți găsi documentele comunicate de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Drepturile consumatorilor

Consultă în acest document care sunt drepturile tale.

Mențiuni legale

Distrigaz Sud Rețele asigură, în condițiile legii, păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal ale consumatorului și respectarea dreptului acestuia la protecția vieții private în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de consumatori unor terți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de către Distrigaz Sud Rețele, cu bună credință, în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679, emis în 27 aprilie 2016 de Parlamentul European și Consiliului European, privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice și libera circulație a acestor date și ținând cont de legislația de punere în aplicare a acestuia, precum și de deciziile pe care autoritatea de supraveghere din România (ANSPDCP) le poate emite în legătură cu acestea.

Pentru mai multe informații cu privire la categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm, scopurile și temeiurile prelucrării, terții către care am putea divulga datele, durata prelucrării acestor date (perioada de stocare), drepturile persoanelor vizate și modul în care pot fi exercitate, te rugăm să consulți “Informarea generală privind protecția datelor cu caracter personal”.

Urgențe Call
Center