verificari si revizii instalatii

Verificări și revizii

Echipele noastre au digitalizat pentru tine și comunicarea privind serviciile de verificări și revizii I.U.G.N.

Îți punem la dispozitie prin ePortalDGSR un nou modul dedicat înregistrării și depunerii fișelor de evidență lucrări de verificare și revizie I.U.G.N.

În secțiunea dedicată firmelor autorizate, găsești dezvoltate și integrate o serie de funcționalități ce te vor ajuta în gestionarea acestui segment de activitate.

Protocolul de colaborare

Odată cu dezvoltarea serviciului digital de transmitere a fișelor de evidență, s-a actualizat și modul în care poți solicita încheierea Protocolului ce are ca principal scop comun operativitatea față de client în realizarea reviziilor la instalațiile de utilizare a gazelor naturale. Acum poți realiza lucrări, fără a solicita participarea unui reprezentant DGSR, excepție făcând situația în care există instalat un contor industrial (contor cu pistoane rotative/turbină).

Contact

Pentru încheierea protocolului, după ce te-ai asigurat că îndeplinești obligația privind deținerea autorizației emise de A.N.R.E. pentru executarea lucrărilor de revizie, ne poți scrie la adresa de e-mail:

reviziiiugn@­distrigazsud-retele.ro

Nu uita!

Fișele de verificări și revizii ale I.U.G.N. le vei înregistra în ePortalDGSR în termen de 5 zile lucrătoare de la prestarea serviciului.

Ai obligația să informezi beneficiarul:

  • cu privire la depunerea fișei de evidență privind verificarea și revizia tehnică a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale;

  • în cazul în care fișa de evidență privind verificarea și revizia tehnică a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale va fi declarată neconformă, specificând motivul;

  • cu privire la responsabilitățile și consecințele care decurg în cazul în care I.U.G.N. este declarată neconformă.

Citește mai mult

Client nou

Află mai multe despre procesul de racordare și care sunt pașii necesari pentru realizarea unui branșament, extinderea conductei sau punerea în funcțiune a instalației de utilizare.
Află mai mult
client nou Distrigaz Sud Retele

Client existent

Ești deja racordat la rețeaua de distribuție a gazelor naturale dar vrei sa modifici postul de reglare sau instalația de utilizare? Aici afli toate detaliile despre ce ai de făcut.
Află mai mult
client existent Distrigaz Sud Retele

Utile clienți

Aici găsești formulare și documente necesare, servicii oferite și tarife, modalitatea de transmitere a index-ului sau informații despre întreruperile de gaze naturale programate pe strada ta.
Află mai mult
informatii utile pentru clienti Distrigaz Sud Retele
Urgențe Call
Center