Traineeship Distrigaz Sud Retele

Program traineeship

Programul de traineeship, organizat periodic în cadrul Distrigaz Sud Rețele (DGSR), oferă tinerilor studenți și studente, interesați de o carieră în domeniul distribuției de gaze naturale, oportunitatea de a lucra, încă de la începutul carierei lor, în cadrul unei companii de top.

Cui se adresează programul de traineeship

În cadrul companiei există un program de traineeship la care pot participa studenții aflați într-un an terminal sau proaspăt absolvenții de facultăți cu profil tehnic.

Care este scopul programului

Acest program se derulează în cadrul Distrigaz Sud Rețele de 15 ani. Proiectul a fost demarat din dorința de a veni în sprijinul tinerilor și tinerelor aflați la început de carieră și, totodată, pentru a aduce forțe proaspete în cadrul echipelor noastre.

Ce avantaje îți oferă programul

Pe durata unui an, fiecare trainee va fi îndrumat de un mentor alături de care va căpăta experiență și își va pune în practică toate cunoștințele teoretice dobândite în facultate. Totodată, își va perfecționa constant abilitățile profesionale dar și cele personale, participând la cursuri de formare dedicate precum:

  • Curs pentru managementul timpului;

  • Curs pentru dezvoltarea abilităților de prezentare;

  • Curs despre comunicare și lucru în echipă.

Ce experiență dobândești

La început nu vei participa activ la activitățile desfășurate în teren, însă după ce vei dobândi experiența necesară pentru domeniul gazelor naturale și vei obține toate autorizările obligatorii, vei fi implicat direct și în aria operațională.

Gradul de dificultate al sarcinilor pe care le primești va crește treptat. Diversitatea activităților desfășurate, precum și oamenii cu care vei interacționa, vor transforma fiecare zi într-o experiență valoroasă care va pune bazele carierei tale profesionale.

Ce oportunități ai la finalul programului

După finalizarea programului de traineeship, în funcție de rezultatele obținute, poți alege să îți continui parcursul profesional în cadrul Distrigaz Sud Rețele. În funcție de gradul de implicare, de adaptabilitatea de care ai dat dovadă, dar și de interesele și obiectivele profesionale, traseul tău de carieră poate fi diferit de la funcții de junior, până la cele de coordonare.

Cum te poți înscrie

Dacă te interesează programul de traineeship DGSR, trimite-ne un e-mail la adresa de mai jos și te anunțăm imediat ce deschidem înscrierile pentru program. 

recrutare@­distrigazsud-retele.ro
Urgențe Call
Center