Cariere - angajari Distrigaz Sud Retele

Cariere

În cadrul Distrigaz Sud Rețele suntem o echipă dinamică, de peste 2700 de persoane, aflată în permanentă dezvoltare. De aceea, suntem în căutare de oameni valoroși, cu expertiză, dar și de tineri proaspăt absolvenți, care vor să își dezvolte cunoștințele și aptitudinile în domeniul gazelor naturale.

În această secțiune poți afla mai multe despre oportunitățile de carieră din cadrul companiei, programul de traineeship și detalii legate de participarea în cadrul programului de învățământ dual “Energie pentru meseria ta”.

Află care sunt posturile disponibile în cadrul Distrigaz Sud Rețele și alege-l pe cel care ți se potrivește. Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră sau să participi la unul dintre programe, trimite CV-ul tău la adresa:

recrutare@­distrigazsud-retele.ro

Posturi disponibile

Căutăm oameni talentați și pasionați care să se alăture echipei noastre. Dacă consideri că ți se potrivește aria noastră de activitate, te invităm să parcurgi posturile disponibile și să ne trimiți un e-mail.
Află mai mult

Program traineeship

Dacă ești student într-un an terminal sau ești proaspăt absolvent de facultate cu profil tehnic, este bine să știi că în cadrul companiei există un program de traineeship la care poți participa și tu.
Află mai mult
Traineeship Distrigaz Sud Retele

Învățământul dual

Primul program de învățământ dual din sectorul energetic ce își propune să creeze următoarea generație de profesioniști instalatori.
Află mai mult

Despre noi

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 47 de ani în acest domeniu. Compania investește resurse importante în siguranța și dezvoltarea rețelei sale de distribuție, precum și în digitalizarea serviciilor oferite clienților.
Află mai mult
Distrigaz Sud Retele - despre noi
Urgențe Call
Center