informatii utile pentru clienti Distrigaz Sud Retele

Utile clienți

Întreruperi ale gazelor naturale

Problemele în alimentarea cu gaze naturale îți pot perturba activitatea. Află dacă pe strada ta sunt planificate intervenții asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale.
Află mai mult
Intreruperi gaze naturale Distrigaz Sud Retele

Transmitere index și PCS

Pentru o înregistrare exactă a consumului de gaz aferent imobilului tău, află ce variante de transmitere a index-ului îți punem la dispoziție și cum poți calcula puterea calorifică.
Află mai mult
Transmitere index Distrigaz Sud Retele

Formulare

Aici găsești toate formularele tip de care ai nevoie în interacțiunea cu Distrigaz Sud Rețele. Le poți descărca, dacă decizi să le depui fizic la unul dintre sediile Birourilor Recepție Clienți.
Află mai mult
formulare si documente utile Distrigaz Sud Retele

Servicii și tarife

Dacă dorești să te conectezi la sistemul de distribuție a gazelor naturale sau vrei să afli ce alte servicii îți punem la dispoziție, precum și care sunt tarifele aferente, accesează această secțiune.
Află mai mult
servicii si tarife Distrigaz Sud Retele

Întrebări frecvente

Găsește răspunsul la întrebările tale legate de serviciile oferite, racordarea la sistemul de distribuție, instalația de utilizare, transmiterea index-ului sau obținerea de avize.
Află mai mult

Evidență cereri racordare

Aici găsești lista cu cererile tale de racordare. Selectează localitatea și perioada de interes și descarcă documentul generat de aplicație.
Află mai mult
cereri de racordare Distrigaz Sud Retele

Avertisment antifraudă

Accesul la sistemul de distribuție a gazelor naturale se realizează conform unor etape reglementate. Fii vigilent, verifică care sunt prevederile legale și costurile de racordare.
Află mai mult
Avertisment antifrauda Distrigaz Sud Retele
Urgențe Call
Center