client nou Distrigaz Sud Retele

Client nou

Branșament

Locuința ta încă nu este racordată la rețeaua de gaze naturale, dar pe stradă există o conductă de gaz? Verifică care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a beneficia de gaze naturale.
Află mai mult

Conductă și branșament

Imobilul tău încă nu este racordat la rețeaua de gaze naturale, iar pe stradă nu există o conductă de gaz? Verifică care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a beneficia de gaze naturale.
Află mai mult

Instalația de utilizare

Imobilul în care locuiești nu este alimentat cu gaze naturale, însă pe stradă există o conductă de gaz și branșamentul este deja realizat? Verifică ce ai de făcut mai departe.
Află mai mult

Servicii și tarife

Dacă dorești să te conectezi la sistemul de distribuție a gazelor naturale sau vrei să afli ce alte servicii îți punem la dispoziție, precum și care sunt tarifele aferente, accesează această secțiune.
Află mai mult
servicii si tarife Distrigaz Sud Retele

ePortalDGSR

Dacă dorești să depui o cerere de racordare sau să obții un aviz, accesează ePortalDGSR.
ePortalDGSR

Formulare

Aici găsești toate formularele tip de care ai nevoie în interacțiunea cu Distrigaz Sud Rețele. Le poți descărca, dacă decizi să le depui fizic la unul dintre sediile Birourilor Recepție Clienți.
Află mai mult
formulare si documente utile Distrigaz Sud Retele

Contact

Echipa Distrigaz Sud Rețele este mereu la dispoziția ta pentru orice semnalare sau informare privind siguranța și continuitatea în alimentarea cu gaze naturale.
Află mai mult
Urgențe Call
Center