calitatea si protectia mediului

Calitatea și protecția mediului

Gazul natural este o resursă energetică. În România, aproximativ 40% din consumul de energie are la bază această resursă.

Obiectivul principal al Distrigaz Sud Rețele este de a asigura distribuția de gaze naturale în condiții de siguranță către consumatorii casnici și industriali, prin administrarea, exploatarea și întreținerea sistemului său de distribuție. Din această perspectivă, pe lângă siguranța și securitatea rețelei de distribuție, în cadrul companiei suntem preocupați și de sănătatea salariaților implicați direct în procesul de exploatare și, nu în ultimul rând, de protecția mediului.

Distrigaz Sud Rețele a inclus printre valorile sale esențiale respectul pentru mediu, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții. 

Obiectivele de mediu:

  • Înlocuirea rețelelor cu o durată de exploatare depășită;

  • Reabilitarea arealului afectat de lucrări prin aducerea lui la parametrii inițiali;

  • Modernizarea tehnologiilor de realizare a conductelor cu scopul de a diminua emisiile de gaze;

  • Gestionarea controlată a deșeurilor generate de activitatea de exploatare;

  • Utilizarea substanțelor de risc conform reglementărilor aflate în vigoare.

Pentru angajații companiei, folosirea celor mai eficiente tehnici și know-how-ul cel mai bun în executarea lucrărilor nu reprezintă doar o nevoie, ci un angajament luat pentru protejarea mediului înconjurător. 

Prin preocupările sale în ceea ce privește responsabilitatea socială, Distrigaz Sud Rețele contribuie la crearea orașului viitorului, un oraș în care consumul eficient de resurse naturale, utilizarea gazului verde în rețeaua sa de distribuție, încălzirea eficientă a locuințelor sau colectarea deșeurilor reprezintă o realitate.

Securitate în muncă și protecția mediului

Descarcă documentele privind securitatea în muncă și protecția mediului:

Protecția mediului în timpul lucrărilor

Află mai multe despre prevederile legale aflate în vigoare și modul în care protejăm mediul în timpul lucrărilor pe care le executăm:

Urgențe Call
Center