metrologie

Laborator metrologie

Cu o tradiție de peste 50 ani în activitatea de verificări metrologice, laboratorul de metrologie al Distrigaz Sud Rețele oferă utilizatorilor de mijloace de măsurare servicii de verificări metrologice ale acestor echipamente, în conformitate cu cele mai exigente cerințe prevăzute în Standardul SR EN ISO/CEI 17025:2018.

Competențele tehnice ale personalului autorizat reprezintă un cumul de experiență, instruiri și certificări ale producătorilor renumiți de resurse de monitorizare și măsurare a gazelor naturale din Europa. Prin intermediul echipei noastre specializate, asigurăm servicii de înaltă calitate în domeniul verificărilor metrologice.

Activitatea laboratorului de metrologie se desfășoară în baza autorizației nr. 022-23 emisă de Biroul Român de Metrologie Legală, trasabilitatea măsurărilor fiind asigurată cu etaloane și mijloace auxiliare de ultimă generație, instalația etalon de verificat contoare de gaz industriale asigurând verificări metrologice în gama de debite 0.5 – 7.000 mc/h.

Obiectivul laboratorului de metrologie este acela de a asigura servicii de metrologie la cele mai înalte standarde de calitate, digitalizarea și tehnologizarea fiind completate cu competența tehnică a personalului nostru.

Servicii de verificare metrologică

În cadrul laboratorului de metrologie poți solicita servicii de verificare metrologică a mijlocului tău de măsurare.

Află tarifele
Urgențe Call
Center