etica Distrigaz Sud Retele

Etică

Etica reprezintă ansamblul de reguli și proceduri care ne ajută să luăm decizia corectă într-o situație dată, cu discernământ, pragmatism și responsabilitate.

Etica ne vizează pe noi toți, indiferent de funcția deținută și de țara în care activăm.

Codul de conduită etică este un ghid destinat tuturor, pentru a acționa în conformitate cu legile și reglementările aplicabile în fiecare țară în care ne desfășurăm activitatea, în conformitate cu valorile și cu angajamentele noastre din domeniile social și de mediu.

ÎMPREUNĂ, protejăm compania și să nu acceptăm niciun compromis în privința regulilor fundamentale de etică.

Dacă dorești să afli mai multe informații despre demersul de etică și conformitate la nivelul Grupului, te invităm să dai click aici.

Codul de conduită etică

Codul de conduită etică se aplică tuturor angajaților, precum și tuturor directorilor, managerilor și administratorilor din cadrul Distrigaz Sud Rețele.
Află mai mult

Politici și proceduri

Distrigaz Sud Rețele este o companie integră și are toleranță zero în ceea ce privește frauda și corupția.
Află mai mult
Politici si proceduri Distrigaz Sud Retele

Certificate ISO

Respectăm un standard internațional de calitate, promovăm responsabilitatea socială a companiei și dezvoltăm un mediu de afaceri transparent.
Află mai mult
certificate ISO Distrigaz Sud Retele

Whistleblowing

Poți accesa sistemul de raportare a neregulilor dacă dorești să raportezi în condiții de siguranță o încălcare a legii sau a reglementărilor aflate în vigoare.
Află mai mult
Whistleblowing
Urgențe Call
Center