firme autorizate

Firme autorizate

În această secțiune găsești informații utile dedicate firmelor autorizate A.N.R.E. Acești operatori economici autorizați efectuează diverse servicii pentru și în numele clienților cu care au o relație contractuală.

Activități de mandatare

În cazul în care vrei să reprezinți un client în relația cu Distrigaz Sud Rețele, atunci când acesta dorește să beneficieze de o serie de servicii oferite de companie (racordare la sistemul de distribuție, solicitare copii după documente etc.), acesta te poate mandata să acționezi în numele lui.

Punerea în funcțiune

Aici găsești informații suplimentare destinate operatorilor economici autorizați A.N.R.E. care execută instalații de utilizare pentru consumatori.
Află mai mult

Verificări și revizii

Ești operator economic autorizat A.N.R.E. și în obiectul tău de activitate se regăsesc verificările și reviziile instalațiilor de utilizare? Aici poți afla mai multe detalii despre modalitatea de lucru cu noi.
Află mai mult
verificari si revizii instalatii

ePortalDGSR

Dacă ești firmă autorizată, partener al companiei noastre, ai mai multe funcționalități puse la dispoziție în modulul dedicat din cadrul ePortalDGSR.
ePortalDGSR

Informare creare cont

Aici găsești informații legate de modalitatea de creare a conturilor în ePortalDGSR.
Află mai mult
Urgențe Call
Center