responsabilitate sociala distrigaz sud retele

Responsabilitate socială

Siguranță

Acordăm o atentie deosebită siguranței rețelei de distribuție a gazelor naturale, investim în modernizarea acesteia și intervenim cu echipele noastre specializate pentru realizarea mentenanței preventive și corective.
Află mai mult
Siguranta Distrigaz Sud Retele

Calitatea și protecția mediului

Respectul față de natură este o valoare pe care trebuie să o conștientizăm cu toții. De aceea, serviciile pe care le oferim au în vedere protejarea mediului înconjurător.
Află mai mult
calitatea si protectia mediului

Tranziția energetică

Gazul natural este una dintre cele mai puțin poluante surse convenționale de energie, asigurând cel mai bine tranziția energetică.
Află mai mult
tranzitia energetica Distrigaz Sud Retele

Despre noi

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 47 de ani în acest domeniu. Compania investește resurse importante în siguranța și dezvoltarea rețelei sale de distribuție, precum și în digitalizarea serviciilor oferite clienților.
Află mai mult

Noutăți

Îți punem la dispoziție cele mai recente știri despre companie, precum și lista comunicatelor de presă cu opririle neprogramate de gaze naturale.
Află mai mult
Noutati Distrigaz Sud Retele noutati Distrigaz Sud Retele

Cariere

Suntem o echipă dinamică în căutare permanentă de tinere talente, cât și de colegi cu experiență care să contribuie la succesul echipei prin expertiza și cunoștințele lor.
Află mai mult
Urgențe Call
Center