sedii moderne Distrigaz Sud Retele
sedii moderne Distrigaz Sud Retele

Sedii moderne destinate clienților

Distrigaz Sud Rețele are unele dintre cele mai moderne sedii pentru Birourile Recepție Clienți și Registraturile sale din teritoriu.

Acestea sunt amenajate modern, conform identității de brand, iar clienții au acces la cele mai noi servicii digitale implementate: sistemul informatic de gestionare a fluxului de clienți, sistemul de colectare feedback, precum și aparatele de tip Self Service pentru scanarea și depunerea neasistată a documentelor.

Sediile Birourilor Recepție Clienți și Registraturilor dotate cu soluții digitale de ultimă generație contribuie la creșterea satisfacției clienților, partenerilor și operatorilor economici în ceea ce privește serviciile oferite acestora. Astfel, dintre interlocutorii care au oferit feedback în urma consilierii primite în cadrul BRC-urilor, 99% dintre ei s-au declarat foarte mulțumiți.

În cadrul Registraturilor Distrigaz Sud Rețele este implementat un proiect de digitalizare și automatizare a proceselor de corespondență, prin intermediul aplicației platformei electronice SEAL. Astfel, în cadrul Registraturilor sunt instalate 11 terminale de tip Self Service ce asigură interfața dintre clienți și aplicație și permit depunerea și înregistrarea corespondenței fără asistență fizică oferită din partea consilierilor DGSR. Aceste terminale sunt prevăzute cu ghidare vocală și animație grafică, fiind realizate astfel încât întreg procesul să fie intuitiv și facil pentru toți deponenții.

14/12/2023
Compania îmbunătățește sistemele informatice
În perioada 1 – 22 ianuarie 2024, se vor derula lucrări de actualizare și îmbunătățire a sistemelor informatice ale companiei. Astfel, în intervalul menționat, vor exista limitări și indisponibilități temporare în procesarea solicitărilor din partea clienților, partenerilor și furnizorilor, iar anumite funcționalități nu vor putea fi utilizate. În perioada cuprinsă între 1 – 22 ianuarie […]
Citește mai mult
23/08/2023
ePortalDGSR portalul tău digital
Distrigaz Sud Rețele a digitalizat serviciile oferite clienților, mandatarilor și furnizorilor săi pentru simplificarea procesului de interacțiune cu aceștia, compania fiind primul operator de distribuție a gazelor naturale care a implementat ePortalDGSR, un portal electronic prin intermediul căruia pot fi accesate o serie de funcționalități disponibile online
Citește mai mult
ePortalDGSRePortalDGSR
31/03/2024
Investiții de 530 milioane de lei în anul 2023
Distrigaz Sud Rețele a realizat în anul 2023 investiții totale în rețeaua de distribuție a gazelor naturale în valoare de 530 milioane de lei pentru a răspunde celor două obiective majore ale companiei: exploatarea în siguranță a sistemului de distribuție și dezvoltarea infrastructurii de gaze naturale. Acestea au fost direcționate prioritarîn modernizarea sistemului de distribuție, prin înlocuirea conductelor din oțel cu cele din polietilenă (cu parametri tehnici superiori și o durată de viață mai mare), și în extinderea acestuia, prin racordarea de noi clienți.
Citește mai mult
investiții Distrigaz Sud Reteleinvestiții Distrigaz Sud Retele
19/08/2023
Website redesign
Experința ta de navigare în cadrul site-ului Distrigaz Sud Rețele a fost îmbunătățită. Acum poți accesa cât mai rapid informațiile care te interesează, indiferent dacă ești client sau partener, accesând una dintre cele trei secțiuni ale meniului principal.
Citește mai mult
redesign Distrigaz Sud Rețeleredesign Distrigaz Sud Rețele
20/08/2023
Distrigaz Sud Rețele a obținut Gold Standard
Odată cu aderarea în cadrul Oil and Gas Methane Partnership (un parteneriat prin care peste 104 de companii ce activează în domeniile petrol și gaze și-au luat angajamente în ceea ce privește protejarea mediului), realizată în data de 2 mai 2023, compania s-a angajat să reducă emisiile de metan și să implementeze standardul global de cuantificare și raportare a emisiilor de metan (OGMP 2.0).
Citește mai mult
Gold StandardGold Standard
Urgențe Call
Center